header afbeelding

Wat vinden onze klanten?

Jos en Eveline Looijen | 19-03-2022

Het was een prima team dat bij ons de zonnepanelen heeft gelegd en aangesloten. Ze hebben extra hard moeten werken, hun collega was ziek. Wat ze normaal met drie man doen, moest dus nu met z'n tweeën gebeuren. Alle lof en respect!! Ook de elektricien kende zijn vak, hij heeft alles goed uitgelegd. Het waren heel vriendelijke mannen, die prima werk hebben geleverd en e.e.a .goed hebben uitgelegd. Zij maken van Suntec een betrouwbaar bedrijf. Een aanrader!

H Maree | 18-03-2022

Alles prima en ook heel netjes afgewerkt

Stef | 14-03-2022

Netjes volgens afspraak zijn onze bestaande panelen verplaatst en aangevuld met nieuwe panelen en omvormer. Bereikbaarheid en netheid van werken van iedereen bij Suntec is uitstekend.

Valéria Sachs | 15-02-2022

Suntec heeft bij ons 36 zonnepanelen geplaatst. Super alles gegaan, duidelijke uitleg, snelle en professionele arbeid geleverd. Een echte aanrader dus!

Phat Tran | 18-01-2022

Erg tevreden met de montage die door Suntec werd geleverd. Ze namen goed de tijd om alles veilig en correct te installeren. Zeer vriendelijke installateurs die de tijd namen om het een en ander te bespreken en uit te leggen. De installatie van 10 zonnepanelen de SMA omvormer was voor het einde van de dag netjes gemonteerd.

Jos Muris | 21-12-2021

Alles volgens afspraak. Leuke en communicatieve montageploeg. Ga zo door!

Rob Stegers | 09-12-2021

Suntec neemt ruim de tijd om alles te plannen. Ze zijn goed bereikbaar. Wij hebben 11 panelen laten plaatsen en zijn erg tevreden over de afhandeling hiervan. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd. Ze werken netjes en zijn correct in de omgang. Geen op of aanmerkingen. Aan te bevelen en dat hebben we ook reeds gedaan. Bedankt

Rob Stegers | 09-12-2021

Suntec neemt ruim de tijd om alles te plannen. Ze zijn goed bereikbaar. Wij hebben 11 panelen laten plaatsen en zijn erg tevreden over de afhandeling hiervan. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd. Ze werken netjes en zijn correct in de omgang. Geen op of aanmerkingen. Aan te bevelen en dat hebben we ook reeds gedaan. Bedankt

Tamara Kirsch | 25-11-2021

Ik heb onlangs 26 zonnepanelen door Suntec laten plaatsen. Ze zijn een klein bedrijf, lijnen zijn kort, reageren heel snel op de mail. Medewerkers zijn zeer correct en vriendelijk. Kortom een bedrijf dat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik heb me in ieder geval geen nummer gevoeld zoals in veel andere bedrijven.

Erik Verkennis | 07-11-2021

Suntec is een top bedrijf. Ze hebben 16 zonnepanelen bij me geplaatst het hele traject is van a t/m z super gelopen. Duidelijke uitleg en afspraken. De monteurs waren geweldig snel en netjes gewerkt. Ik ben zeer tevreden ga zo door.

Fam OBRIEN | 27-10-2021

Na een maanden lang gevecht met het zonnepaneel bedrijf ‘Ik word groen’ zijn jullie onze redding geweest. Eindelijk een bedrijf dat snel en adequaat gehandeld heeft en op gebied van klantgerichtheid op nummer 1 staat. Een echte aanrader voor degene die twijfelt. Ons eerste gesprek was al aangenaam en op tijd van 4 weken zijn onze zonnepanelen al geplaatst en kan het besparen beginnen. Nogmaals bedankt, top werk geleverd.

Peggy Schings | 25-10-2021

In september het eerste gesprek, zeer tevreden alleen als tip voor de volgende keer als de klant geen dialect spreekt ,vraag dan of het een probleem is dat je in het dialect verder gaat. Vandaag de zonnepalen op het dak gelegd gekregen, hier zeer tevreden over, alleen de checklist, kwamen wel een paar dingen naar voren waar een handje hulp handig bij was geweest.

Richa Roufs-Tummers | 25-10-2021

M.i.v. vandaag werken de zonnepanelen. Ik wil graag mijn complimenten uitspreken voor de mensen die dit gerealiseerd hebben, de installateurs van de zonnepanelen alsmede de elektricien . Vakkundig en vriendelijk ging men te werk. Zeker een aanrader waard. Bedankt.

Rob en Tineke Maree | 20-10-2021

Suntec heeft in 2016 op onze nieuwbouw bungalow 20 PV-panelen geïnstalleerd. Vandaag hebben ze er nog eens 8 bijgeplaatst, waardoor we de capaciteit van onze omvormer nu volledig benutten. Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van Suntec. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, denken mee en komen met goede adviezen, waarbij ze verschillende opties voorleggen. De monteurs verrichten keurig werk en laten het dak en de techniekruimte netjes opgeruimd achter. De gratis BTW terugvordering service is ook heel prettig. Kortom: Alles naar wens!

Kiona | 13-10-2021

15 zonnepanelen geplaatst door Suntec en ontzettend tevreden over de producten en de sublieme service. Er waren door het plaatsen een aantal dakpannen gesneuveld die wij niet meer op voorraad hadden. De mannen van Suntec hebben er eigenhandig voor gezorgd dat er elders dakpannen vandaan kwamen en deze geplaatst werden. Daarnaast liggen de panelen er super strak op en werkt alles zonder gedoe naar behoren. Aanrader!

Jose Janssen-Tummers | 05-10-2021

Zeer tevreden over het hele proces: uitleg en uitvoering. Zeer bekwame werklui en zeer plezierig in omgang. Zal zeker jullie bedrijf aanbevelen.

Ton Ramakers | 29-09-2021

Ja als meerdere mensen in onze kennissenkring Suntec hebben benaderd en ze zijn tevreden dan is de keus snel gemaakt.Ook wij zijn tevreden over het eerste kennisgesprek, de mensen die het plaatsen en klauterwerk hebben moeten verrichten en tenslotte de elektricien. Top

Van Nimwegen | 26-08-2021

Wij hadden in 2013 al 6 panelen laten plaatsen door dit bedrijf. Wij waren daar toen al zeer tevreden over. Daarom hebben wij weer gekozen voor dit bedrijf om 8 panelen extra te laten plaatsen. De 6 “oude panelen waren nog aangsloten op 2 Soladin omvormertjes omdat de techniet toen nog niet zoever was. Deze waren ook bijna aan vervanging toen . De “oude” en de nieuwe panelen konden nu op 1 omvormer worden aangesloten. Zeer professioneel team met zeer deskundige mensen. Ook na het leggen wordt er ruim de tijd genomen om de vele vragen die ik had uit te leggen.

g.p.h.v.wegberg van Wegberg | 20-08-2021

Zowel de voorlichting als de offerte waren perfect in orde. De monteurs waren op de afgesproken dag op tijd aanwezig en hebben de installatie op een perfecte manier uitgevoerd. ik ben zeer tevreden en heb jullie aan verschillende kennissen doorgegeven.

Peter Jan Erkens | 09-08-2021

Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Suntec. Bij het professionele offertegesprek met de gebroeders Palmen was er direct een persoonlijke klik. Beide heren zijn ontzettend bevlogen en kunnen goed onderbouwde technische informatie vertalen naar begrijpelijke taal. Snelle plaatsing door de jonge, maar uiterst vakkundige installateurs.

L.H. Poels | 04-08-2021

Op 3 augustus jl. zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst, alles prima verlopen en alles volgens afspraak. Ook de service achteraf zeer fijn. Veel hulp gehad met het verder invullen voor de btw terugvordering en het aanmelden bij energieleveren.nl. Zal Suntec zeker aanbevelen, alles zeer professioneel

Joachim Stegink | 03-08-2021

Goede voorbereiding, goede communicatie, goede aflevering en installatie, snel en goed werk. Méér kun je niet vragen!

Dennis Janssen | 26-07-2021

Goed bedrijf! Niets op aan te merken. Uitleg is goed, monteurs werken netjes en zijn beleefd.

Roger | 22-07-2021

Mooie zonnepanelen bevestigd aan een top bevestigingssysteem (gaf ook de doorslag bij de keuze tussen 2 aanbieders). Traject van offerte tot aan installatie is duidelijk en er wordt kwaliteit geleverd. Medewerkers denken met de klant mee en zijn zeer prettig om mee te communiceren. Wat ook zeer te waarderen is dat op het dak kleine issues worden gezien en verholpen die niet direct met de installatie te maken hebben. Kwaliteit en Suntec is met elkaar verbonden!

Rievers | 03-07-2021

Gisteren 15 zonnepanelen laten plaatsen door Suntec. Mannen hebben keurig werk geleverd, geen haastklus, duidelijke uitleg en bovenal een vriendelijk team. Meer dan tevreden over het eerste gesprek met Daan bij de start en de uitvoering aan de achterkant.

J STERKEN | 05-06-2021

Suntec heeft prima werk verricht wij zijn zeer tevreden.

frans simon | 02-06-2021

18 zonnepanelen zijn bij ons op het schuine dak verwerkt. Prachtig resultaat en we hopen natuurlijk op vele uren zon. De mannen hebben goed werk afgeleverd, chapeau!

Paul | 31-05-2021

Afspraken na ge komen, goed werk geleverd !!

Roel Bogie | 17-05-2021

Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten leggen door Suntec. Bij eerste plaatsing al gesproken over eventuele hogere energiebehoefte in toekomst en mogelijkheid van bijleggen. Daarom toen al voor grotere omvormer gekozen. Heel goed geadviseerd hierin. Ook voor ons bitumen dak een goede waterdichte bevestiging gebruikt. Nu een aantal jaren later daadwerkelijk extra panelen laten leggen. Ook nu weer goed advies en een helder plan. Enige verbeterpuntje is dat bij de eerste plaatsing geen goed plan gemaakt was over hoe de kabels kwamen te lopen. Het verloop van de kabels buitenom was na de eerste plaatsing dan ook een verassing. Bij tweede plaatsing nu goed plan gemaakt vooraf met ook herplaatsing van de originele kabels. Dit is nu helemaal top opgelost! Kortom, alle afspraken zijn nagekomen en je wordt als klant heel goed geïnformeerd. Heel erg tevreden dus!

Rene Kleintjens | 13-05-2021

Van 1ste afspraak tot plaatsen van zonnepanelen alles prima verlopen.

schneider | 11-05-2021

in het gesprek alles duidelijk uitgelegd goede kwaliteit en prijs service uitstekend personeel wat de panelen plaatsen en aan sluiten stuk voor stuk top dit bedrijf is echt een aanrader mvg schneider

Max | 03-05-2021

Vanaf de offerte tot na het plaatsen duidelijke uitleg gekregen over het systeem. Heldere afspraken die ook worden nagekomen. Eerlijke prijs en goede service!

Rick | 03-05-2021

Professioneel bedrijf die service zeer hoog hebben staan. Van het adviesgesprek tot aan de plaatsing altijd heel duidelijk geweest. Zeer tevreden met de montage, complimenten voor de monteurs van dit bedrijf!

Ruurd Polderman | 30-04-2021

Zeer tevreden, goed team en fijn in omgang!

Aurora Penz | 29-04-2021

Nadat we 5 offerte's hadden aangevraagd kwamen we bij Suntec uit. Direct een goed gevoel. Beste prijs en service die we hebben kunnen vinden. Zou dit top bedrijf aan iedereen aanbeleven.

LMJ van der Laan | 01-03-2021

een zeer goede voorlichting. Vorige week zijn de panelen geïnstalleerd en het ziet er netjes uit. De medewerkers zijn zeer correct, vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Ik raad het iedereen aan om van deze firma gebruik te maken.

MLJ Eijssen | 26-02-2021

Tijdens het kennismakingsgesprek werd het eerste verschil met de concurrenten al kenbaar. Naast een zeer duidelijke uitgebreide uitleg, kreeg ik gevraagd en ongevraagd goede adviezen. Niets werd vergeten, en als enige leverancier die bij de kennismaking het dak grondig bekeek. De levering en installatie van de zonnepanelen is keurig afgerond en de daarvoor benodigde communicatie was helder. Werkzaamheden zijn afgerond met oog voor detail, professioneel en zeer betrouwbaar. Kortom, zeer tevreden.

CTJ Charlier-Souren | 24-02-2021

Een gedegen duidelijke en vooral rustig de tijd nemende verkoopadviseur vooraf. Alle uitleg en tot in kleinste detail laten zien hoe en wat er geleverd wordt. Ook van alle besproken zaken een complete samenvatting op de mail met daarbij readers van alle te leveren spullen. Super ! Ook voor de montage een week van te voren telefonisch contact met de laatste details ! Montage: Tijdens het installeren wordt er veel aandacht besteed aan het netjes werken, mooi opbinden van kabels en in goed overleg uitvoering geven aan het project. Leuke installateurs met een makkelijke en amicale toegang, plezier in het werk en productief oplossend bij een verandering in het bevestigen van de panelen. Alles licht er mooi stabiel en strak bij ! Complimenten voor iedereen. Ook de Electro-installateur leverde puik werk, ook een kleine aanpassing in de Meterkast werd conform Nen norm verricht. Al met al een grote aanrader, voor wie nog een keuze moet maken !!!

Jos Mengelers | 24-02-2021

Zeer tevreden over de uitleg en montage mogelijkheden. Team was zeer deskundig en gezellig. Werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen.

Bas en Britt | 20-02-2021

Na een duidelijk adviesgesprek te hebben gehad, de panelen op de afgesproken datum laten plaatsen. professioneel en netjes gemonteerd. laat de zon maar schijnen!

Michel van Wordragen | 18-02-2021

Tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen en de omvormer. Alles is in een tijdsbestek van 5 uurtjes gebeurd. Ook de uitleg was heel duidelijk. Graag onze dank.

René Claessen | 27-01-2021

Proffesioneel en vakkundig team. Vanaf eerste moment met Daan en Eddie een goed gevoel. Monteurs hebben goed en mooi werk geleverd en waren vriendelijk. Alle vragen werden van begin tot einde door alle betrokkene netjes beantwoord en uitgelegd. Wij raden Suntec zeer aan!

BG | 27-01-2021

Van eerste gesprek tot follow up na plaatsing heeft Suntec ons geweldig geholpen. Professioneel advies en meegedacht om een oplossing te realiseren die ook voor de toekomst klaar is. Ondanks de weeromstandigheden tijdens de dag van installatie was het team zeer vrolijk en niks was teveel gevraagd. De elektricien heeft nog wat extra werkzaamheden uitgevoerd en de gehele installatie is perfect afgeleverd!

joey | 22-01-2021

Na een duidelijke uitleg over het hoe en wat van zonnepanelen gekozen voor Suntec. En geen minuut spijt van gehad. Alles netjes geregeld volgens afspraak. m.v.g. Joey

Randy | 20-01-2021

Vandaag de zonnepanelen gelegd gekregen. Super service. Nemen de tijd voor je voor de uitleg. Panelen liggen mooi en degelijk materiaal.

Didier Haemers | 18-01-2021

Wij zijn erg tevreden! We waren ook snel overtuigd om met Suntec in zee te gaan vanwege de ruime tijd die uitgetrokken werd om een aantal plannen zorgvuldig te bespreken. In twee dagen tijd is er vervolgens zorgvuldig gekeken naar de manier van plaatsen en is mij meermaals gevraagd of de panelen naar wens lagen. Zoniet was het geen probleem deze nog even aan te passen. De monteurs waren bekwaam en sympathiek!

Fred Kreemers | 08-01-2021

Alvorens je zonnepanelen aanschaft doe je marktonderzoek en laat je informeren. In september was het gesprek met Suntec en hierin viel me het enthousiasme, de deskundigheid en de grondige voorbereiding op. De offerte die ik ontving was van dezelfde kwaliteit. Mijn keuze was snel gemaakt. Ik kreeg de meeste zonnepanelen en de beste omvormer in een gunstige prijs/kwaliteit/opbrengst verhouding. In september werd de duurzaamheidslening ingediend. In december komt de positieve bevestig van de provincie. Suntec had een installatiedatum voorgesteld en nu kon ook daadwerkelijk geplaatst worden. Bij het plaatsen van de rails moesten meer aanpassingen uitgevoerd worden dan vooraf ingeschat. Hierover werd ik ingelicht en een oplossing voorgesteld. Na 2 montage dagen had ik operationele zonnepanelen. De afwerking van de rails/zonnepanelen ,het kabelmanagement en de oplevering van de apparatuur alles is van een kwalitatief hoog niveau. Ook in de administratie werd ik begeleid. Een duidelijk stappenplan leidt je door de noodzakelijke fiscale stappen en aanmelding bij je energieleverancier. Ik ben uiterst tevreden over de werkwijze en afhandeling van Suntec. En ik beveel ze ook aan!!!

Gerard van der Kuil | 07-12-2020

Goede informatie en prima offerte voordat we iets besloten hadden. Goede en duidelijke afspraken van hoe wat en wanneer. Snelle en professionele montage van de installatie. Montage materialen zoals balken en stalen beugels van zeer goede kwaliteit, ook de zonnepanelen en omvormer kwaliteit hoog niveau. De nazorg is ook prima geregeld. Zeer goede investering en alles prima afgehandeld. Suntec bedankt..

Frank Hollands | 30-11-2020

Super team, goed materiaal en strakke afwerking.

Cas Willems | 07-11-2020

Van begin tot eind, top kwaliteit. Bij veel zonnepaneel leveranciers gaat alles via de website en krijg een offerte op basis van je ingevulde gegevens. Voor mij voelde dat erg onpersoonlijk en afstandelijk. Bij Suntec wordt er meteen een persoonlijke afspraak met je gemaakt. Tijdens de afspraak komt alles aan bod. Welke zonnepanelen ze gebruiken en waarom, connectoren, type omvormer en waarom zij kiezen voor SMA, ligging van de zonnepanelen, wegwerken van de kabels etc. Na het gesprek ben je goed geïnformeerd en weet je wat je koopt. Als ik de offertes van andere leveranciers vergelijk had Suntec de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Paul Lendemeijer | 06-11-2020

Daan Palmen en zijn collega namen tijdens het bezoek aan huis uitgebreid de tijd voor een duidelijke uitleg en advies. De levering en installatie van de zonnepanelen netjes gecommuniceerd en ruim binnen planning geïnstalleerd. Alles netjes achtergelaten en na installatie nog een uitgebreide uitleg gehad. Installateurs met kennis van zaken en een jonge maar professionele elektriciën!!

Belinda Brassee | 03-11-2020

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Uitleg van te voren was zeer duidelijk Het plaatsen van de panelen is ook prima verlopen. Toppy

Fam Pronk - Verbeek | 26-10-2020

Via mond op mond reclame zijn we op suites gewezen, waar we achteraf erg blij mee waren.. Tijdens ons gesprek thuis een erg duidelijk, inhoudelijk goed en begrijpbaar gesprek gehad met alle voors en tegens. De offerte volgde vrij snel na het gesprek. Kostentechnisch niet de meest gunstige in zonnepanelenland, maar het verschil was voor ons verwaarloosbaar op dit bedrag. Zeker als we nu het eindresultaat ervaren. De werkwijze die Suntec hanteert is erg prettig en bovendien in de uitvoering kwalitatief hoogstaand. De constructie op het dak is toch een zeer belangrijke, daar besteden zij erg veel aandacht aan. Vandaag zijn onze panelen gemonteerd. Monteurs waren mooi op tijd, netjes en gestructureerd. We hebben kennelijk niet de makkelijkste woning om de kabelroute in te verwerken, maar de monteurs hebben alles in overleg goed en netjes opgelost. Aan het eind van de montagedag is alles ook weer netjes opgeruimd en leek het net alsof er niets aan montage was gebeurd, zo netjes is het achtergelaten. Chapeau! We zijn erg te spreken!

Kersten Roes en leinders | 24-10-2020

Betrouwbaar en kundige mensen die voldoende tijd nemen om alles uit te leggen. Ook het plaatsen gebeurt prima en in overleg.

Marleen Janssen | 19-10-2020

Wij zijn super tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen door jullie, het was werkelijk een TopTeam. Werkten perfect samen, alles schoon en netjes afgewerkt en achter gelaten. Daarna nog een goede uitleg over de werking vd panelen en meterkast gehad. Zeer tevreden.

Tom Janssen | 14-10-2020

Een professioneel team dat zorg draagt voor een snelle en goede installatie. Daarnaast een duidelijke uitleg. Top.

jan Bakker | 24-09-2020

Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en de werkzaamheden. Keurig nette mensen die hun werk met plezier doen. Ga zo door!

Jeannette | 23-09-2020

Zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Een pluim voor het montageteam, erg gedreven en netjes gewerkt.

Paul Kubben | 16-08-2020

Erg tevreden over de service! Goede en uitgebreide uitleg bij de offerte. Tijdens de hittegolf de panelen gelegd, complimenten!

Bart Claessen | 22-07-2020

Zeer vriendelijke en technisch zeer deskundige monteurs die de installatie aanbrengen. Iets meer zelfreflectie op het traceren van kabels over de gevel zou fijn zijn, maar ook die is uiteindelijk allervriendelijkst opgelost. We zijn zeer tevreden!

Peter Schusser | 17-07-2020

Sunny City Home installeerde op 17-7-2020 een 13 tal zonnepanelen op mijn huis, ik ben hartstikke tevreden over de geleverde service, het duidelijke verhaal en over de kwaliteit van de installatie.

Peter van Dijk | 08-07-2020

Zeer tevreden, goed advies en alles netjes en volgens afspraak gemonteerd en geïnstalleerd. Het personeel van Suntec is ook aardig en kundig.

M.H.J. Postma-Wegener | 03-07-2020

We hebben er heel erg tegenop gezien, tegen de plaatsing van zoveel zonnepanelen, en maakte ons ook zorgen over de toestand van het dak na de plaatsing. Zeer ten onrechte, want de kundige medewerkers hebben op een heel snelle en zorgvuldige manier alles zonder problemen aangelegd en alles keurig opgeruimd achter gelaten. Alles functioneert prima. Grote dank voor jullie prestatie!

Gerry en Jos Driessen. | 27-06-2020

Deze week 15 zonnepanelen op ons huis geplaatst door Suntec. Alles keurig en geheel volgens afspraak geplaatst. Ook in goed overleg de klus voor dat met het werk begonnen werd met monteurs doorgenomen. Naar volle tevredenheid en alles netjes afgewerkt. Keurige en beleefde heren die ik aan iedereen kan aanraden voor het leveren en monteren van zonnepanelen. Degelijk werk, bedankt Suntec. Zal jullie bedrijf indien dit ter sprake komt met overtuiging aanraden.

YK | 26-06-2020

Zeer tevreden met de montage van de 12 zonnepanelen. Het B-team was zeer gedreven en klantgericht :-) Chapeau! Nu hopelijk veel energieopbrengst!

Jan Geraedts | 21-06-2020

Duidelijke uitleg in aanloop.Snelle respons, goede communicatie. Er wordt samen met de klant gekeken naar de best mogelijke oplossing; wensen worden meegenomen. Nette uitvoering werkzaamheden. Dik tevreden!

van den Heuvel | 18-06-2020

Uitstekende service, snel geplaatst. Alles netjes achter gelaten. Duidelijke afspraken.

Stefan Lemmens | 10-06-2020

Prima bedrijf! Goede uitleg gekregen, ze werken met goede materialen en het personeel is vriendelijk en werkt netjes. Afspraken worden nagekomen. Het resultaat is een mooie, stabiele en veilig geïnstalleerde zonnepaneleninstallatie!

J.W.Janssen | 04-05-2020

Op tijd aanwezig. Snel weer weg. Alles netjes gemonteerd. Een pan gesneuveld. Had ik nog gelukkig aanwezig. Geen probleem. Wie wat bewaard die heeft wat! Alles netjes opgeruimd. Opvallend goed klimmateriaal! En nette monteurs!! Nu de BTW nog door Suntec laten regelen en de zaak is naar behoren geklust.

Marc | 29-04-2020

Na jaren twijfelen, nu toch besloten om zonnepanelen te installeren. We hebben even moeten wachten tot ons dak aan de beurt was, maar ze liggen erop. En ze hebben vandaag in een paar uurtjes al de eerst KwH opgeleverd! De installatie is soepel en vlekkeloos verlopen, (v)aardige heren die ruim binnen de afgesproken tijd de installatie netjes gelegd en aangesloten hadden. Super!

Ivo Repin | 10-04-2020

Uitleg van Daan bij ons thuis die 2,5 uur in beslag nam. Je kan alles vragen, en er zijn na het bezoek geen geheimen meer. Super uitgebreide informatie waarom ze iets doen. Ook de jongens die alles komen installeren zijn heel vriendelijk en zorgen dat alles goed wordt gemonteerd en achter gelaten. Ook hebben ze net als Daan alle tijd voor vragen. Dit is geen haastwerk of een offerte via de telefoon/gps. Dit is zoals het hoort, of in ieder geval zoals wij het prettig vinden. Gewoon menselijk contact. Complimenten voor deze prima service!

Coert | 01-04-2020

Goede informatie vooraf en netjes gewerkt. Onvoorziene zaken goed opgelost.

Jo Smeets | 12-03-2020

Keurig volgens afspraak geleverd, netjes afgewerkt.

Fjj Cox | 25-02-2020

Na een zeer deskundige en persoonlijke benadering gekozen voor Suntec. Suntec is thuis komen kijken, kwamen afspraken perfect na en leverden de juiste nazorg. Kortom: helder, duidelijk en persoonlijk! Een bedrijf met passie voor het vak

D.Soudant | 02-02-2020

Op vrijdag 31 januari 2020 werden 10 zonnepanelen vakkundig en naar tevredenheid geplaatst. Tijdens het offerte gesprek hebben we besproken dat we graag geheel zwarte panelen wilde hebben inclusief zwarte rand.. Bij het plaatsen bleek echter dat de kaders van de zwarte panelen zilverkleurig waren. Bij telefonische terugkoppeling met Daan gaf hij aan dat dit tijdens het offertegesprek idd ter sprake is gekomen. We hadden keuze uit drie systemen, waarvan wij gekozen hebben voor het zwarte panneel met de hoogste opbrengst. Naar onze mening toonde de afbeelding een zwart panneel met zwarte rand. In praktijk bleek dit echter niet zo te zijn. Aangezien de panelen op de achterzijde van ons huis zijn geplaatst en het gaat om een systeem met een hogere opbrengst hebben we het zo gelaten. We willen Suntec wel adviseren om in de toekomst een afbeelding van het gekozen paneel aan de offerte toe te voegen.

Kooistra | 27-01-2020

Afgelopen week zijn er 18 mooie zonnepanelen op ons dak geplaatst en aangesloten op het net. Na de gedegen voorbereiding van het ontwerp, waarbij goed rekening is gehouden met onze wensen, is dit op zeer professionele wijze gerealiseerd door het montage team en elektricien. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Jean | 18-01-2020

Suntec heeft de panelen mooi op tijd geïnstalleerd en alles werkt prima. Het bevestigingssysteem sprak mij erg aan, sterker dan de bevestiging van de zonnepanelen die we al hadden. Op de nieuwe omvormer konden ook de oude panelen op aangesloten worden wat natuurlijk fijner is. Alles liep op rolletjes, van de offerte t/m de montage.

Erik Ziellemans | 14-12-2019

De uitleg vooraf is uitgebreid en prima! Tijdens de dag van het plaatsen is het grootste pluspunt dat de mannen geen haast hebben, maar ter plekke meedenken over hoe alles het beste aangepakt kan worden, denk bv. aan de bekabeling. Zeer fijne medewerkers!

Leenders | 06-11-2019

Zeer tevreden over het afgeleverd werk, zeer vriendelijk personeel, goede uitleg

Frank Smits | 25-10-2019

Alles is keurig geplaatst binnen de opgegeven tijd. Ook de installatie binnen in huis is netjes gedaan. Ook de BTW teruggave verliep spoedig. Aanbevelenswaardig dus

Bianca Boom | 18-09-2019

We hebben sinds 16 september 2019 zonnepanelen van Sunny City en zijn erg tevreden over het hele traject. Er komt iemand thuis om ter plekke de situatie te bekijken en uitgebreide informatie en een goed advies te geven. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en er wordt desgewenst meteen een datum en tijdstip afgesproken voor de installatie. De installateurs arriveren punctueel en doen ontzettend goed werk. Alles ziet er super netjes uit, zelfs bovenverwachting goed!

LWM Kamphuis | 07-07-2019

Een goede service, duidelijk en helder advies. Bij het monteren kwamen er een paar onvoorziene zaken naar voor, en daar zijn passende oplossingen voor gevonden. De zonnepanelen liggen er stevig en netjes bij, netjes alles afgehandeld en lieten zeer tevreden klanten achter.

Fam Noteborn | 04-07-2019

Na een duidelijke voorbereiding van Sunny City Home/Suntec werd een duidelijke en verhelderende uitleg gegeven over alles, er werden afspraken gemaakt die allemaal zijn nagekomen nadat alles netjes gecontroleerd werd mbt aansluitingen en mogelijkheden. De installatie verliep ook volgens afspraak en werd correct uitgevoerd waardoor we nu optimaal mogen profiteren van de zonnepanelen. Dank jullie wel voor de heldere en goede service.

pierre Korbmacher | 06-06-2019

Sunny City Home/Suntec installeerde vandaag een 16 tal zonnepanelen op ons huis, Precies zoals was afgesproken. We zijn hartstikke tevreden over de geleverde service, het duidelijke verhaal en enthousiast na het kennismakingsgesprek; zeer duidelijke uitgebreide uitleg Over de kwaliteit van de installatie en advies. Zelfs voor een leek nog goed en gemakkelijk te volgen. Montage : Alles netjes achtergelaten en na installatie nog een uitgebreide uitleg gehad. Top service, professioneel en Leuk personeel. Zeer professioneel bedrijf

Jennen | 21-05-2019

Hele proces van advies tot plaatsen is perfect verlopen. Elke vraag werd beantwoord. Zeer tevreden.

harsha | 21-05-2019

Goeie service en aardige mensen. Deden zich moeite om stil te zijn omdat ik met een slapende baby op de bank zat.

Veronique | 26-04-2019

Zeer correcte heren die overleggen en meedenken met de klant op het moment dat ze een niet voorziene omstandigheid tegenkomen.

Harry en Sonja van Wijlick | 16-04-2019

We hebben nu 3.5 jaar zonnepanelen Sunpower. Afgelopen jaar leverden deze 20 panelen 7275 KWh De installatie en service van Sunny City Home was en is geweldig. Hun vakkennis staat buiten kijf. Het bedrijf is een aanrader in de jungle van aanbieders.

A.Gorissen | 08-04-2019

Gewoon goed van A tot Z doen wat ze vertellen zonder loze beloftes. Wat mij ook aansprak was het bevestigingssysteem van de panelen, niet onder een panlatje ingeschoven. Maar degenlijk geschroefd op een houtenbalk. A.Gorissen

Marjet en Ankie | 18-01-2019

Prima /behulpzame service, zeer informatieve en uitgebreide voorlichting over alle mogelijkheden, voelden ons als klant zeer serieus genomen, vragen stellen kon altijd. Correcte naleving van afspraken, prima installatie door zeer correct team, zeer betrouwbare uitstraling en service. Alle lof voor Team Sunnycityhome. Hartelijke groet ook van Marjet

Suzan Brouns | 23-12-2018

Super enthousiast na het kennismakingsgesprek; zeer duidelijke uitgebreide uitleg en advies. Zelfs voor een leek nog gemakkelijk te volgen. De levering en installatie van de zonnepanelen netjes gecommuniceerd en ruim binnen planning geïnstalleerd. Alles netjes achtergelaten en na installatie nog een uitgebreide uitleg gehad. Top service, professioneel en betrouwbaar.

Andre Alzer | 22-11-2018

Sunny City Home monteerde op 19-11-2018 zonnepanelen op ons dak. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces, van advies tot montage. Zeer professioneel bedrijf.

Wouter | 11-11-2018

Professioneel team, nette afwerking. Geheel binnen de tijd en transparante afspraken.

Rob Hiensch | 26-06-2018

Sunny City Home installeerde afgelopen jaar een 12 tal zonnepanelen op mijn huis, ik ben hartstikke tevreden over de geleverde service, het duidelijke verhaal en over de kwaliteit van de installatie.