header afbeelding

Schone en goedkopere energie voor thuis

Waarom investeren in zonnepanelen?!

Investeren in zonnepanelen is zeer aantrekkelijk!


  • Hoog financieel rendement
  • Meerwaarde voor uw huis en beter energielabel
  • Minder afhankelijk van de energieleverancier
  • Minder nadeel van de alsmaar stijgende energieprijzen
  • Bijdragen aan een duurzame samenleving en een beter milieu
  • Interessante financieringen mogelijk


Bij Suntec ligt het financieel rendement van een pv-systeem gemiddeld op 15%! Dat is net wat meer dan we bij de bank krijgen momenteel… 


Daarnaast zijn zonnepanelen een meerwaarde voor uw huis en krijgt uw huis een beter energielabel. Huizenkopers prefereren een huis met zonnepanelen waardoor uw huis dus aantrekkelijker wordt bij een eventuele verkoop.

Ook de onafhankelijkheid van de energieleverancier is een belangrijk argument om te kiezen voor zonnepanelen. De prijzen voor energie stijgen fors en we kunnen er niets aan doen, behalve ‘gewoon’ betalen of zonnepanelen leggen!


Last but not least:


U draagt een flinke steen bij aan een Duurzame Samenleving. De fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk en daar kunnen we zelf iets aan doen. Veel bedrijven zijn inmiddels bezig met flinke verduurzaming.

Zonnepanelen zijn tegenwoordig extra interessant omdat naast de 0% btw regeling voor particulieren, er voor bedrijven ook een aantal investeringsaftrekken mogelijk zijn. Deze aftrekmogelijkheden maken de investering nog interessanter en het financiële rendement groter. De zonnepanelen zijn zo sneller terugverdiend, vaak zelfs wel binnen 5 jaar!


Ten slotte zijn er interessante financieringen mogelijk voor investeringen in zonnepanelen, mocht u dit wensen. De financieringen kunnen door jong en oud worden aangevraagd. Zo zijn zonnepanelen bereikbaar voor iedereen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.