header afbeelding

Bij Sunny City Home krijgt u altijd professioneel advies

Monitoring Sunny Portal


Alle installaties (omvormers) bij Sunny City Home worden verbonden met het internet zodat de klant ten alle tijden makkelijk, snel en overzichtelijk de opbrengsten kan monitoren. Dit kan via een computer, tablet of smartphone want er is namelijk ook een handige applicatie beschikbaar van SMA waarmee u altijd heel snel en makkelijk kunt inloggen op uw pv-systeem. Het portaal maakt dag, maand, jaar en totaal overzichten en alle belangrijke gegevens van uw systeem kunnen makkelijk worden teruggevonden.

Verder worden er door de internetaansluiting ook automatische updates aan het toestel uitgevoerd zodat u altijd voorzien bent van de nieuwste firmware en dus een optimale werking van de omvormer.

Bij de nieuwe type enkelfasige omvormers kan Sunny City Home al haar klanten aanmelden bij het Smart Connected Programma van SMA, mits de omvormer is aangemeld bij Sunny Portal (dit gebeurt bij ons standaard). Dit programma bestaat uit een monitoringservice van SMA die bij een defect aan de omvormer direct in actie komt door een vervangend toestel binnen de 24 uur op te sturen. Zo wordt de downtime van uw systeem minimaal en bent u zeker van snelle service mocht dit ooit het geval zijn. Maximale zekerheid zonder dat u het doorheeft.

Sunny City Home kan ook ten alle tijden vanuit het kantoor makkelijk inloggen bij al haar geïnstalleerde systemen om te beoordelen of de systemen voldoen aan de verwachtingen en om een eventuele storing snel te detecteren en op te sporen. Zo kunnen wij onze klanten optimaal van dienst blijven en adequaat reageren op eventuele downtime.